NYÁRI TÁBOR: ZÁNKA

Igazi összetartó csapat kovácsolódott a 2014. július 29-től augusztus 2-ig tartó közös bentlakásos nyári táborunkban, amelyet Zánkára, az Erzsébet Üdülőközpontba szerveztünk.

Öt napot, négy éjszakát töltöttünk el a Balaton parti üdülőközpontban. Mindkét partneriskola részéről 25-25 diák és 3-3 kísérő pedagógus érkezett, külön autóbusszal. A változatos programok egyik legfontosabbika a napi érzékenyítő tréning volt, amit drámapedagógus szakember tartott, s amely a projekt során az előadásokon és a heti foglalkozásokon is feldolgozott tematikát erősítette.

A gyerekek közös edzésprogramon vettek részt Katus Attila hatszoros aerobic világbajnokkal, aki mentálhigiénés előadást is tartott.

Belépőjegyet váltottunk Bakos-Kiss Gábor színművész, a Nemzeti Színházi társulati tagjának interaktív zenei előadóestjére, a Kávészünet zenekar koncertjére, a Haditechnikai Parkba, közösen néztünk filmet a moziban, sportrangadót szerveztünk a partneriskolák között, sétára, fürdőzésre is volt idő, és több helyre ellátogattunk a Balaton partján. Mielőtt hazaindultunk, a busszal még egyszer megálltunk Budapesten egy rövid sétára.

A táborban szerződtetett filmes stáb és fotós rögzítette a mindennapjainkat, a felvételek a projekt-weboldalra kerülnek fel. Hangulatos, közös fotót is készítettünk a partneriskola diákjaival és tanáraival a tábor végén, az üdülőközpont bejáratánál.

 

  • P1030558
slideshow html by WOWSlider.com v6.4

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>