RUDABÁNYA_Heti foglalkozás 36

Elérkezett a pályázat keretein belül tartott utolsó foglalkozásunk ideje. Ezt a délutánt annak szenteltük, hogy egy kis „kerekasztal” beszélgetés keretében sorra vegyük, mi mindent is tanultunk, éltünk át a program időtartama alatt.

Előkerültek a heti foglalkozásokon átbeszélt témák, újra érintettük egy-egy szó erejéig szinte valamennyit. Megelevenedtek a személyes találkozók emlékei, és a zánkai tábor élményekben gazdag napjai. Nosztalgiáztunk, sztorizgattunk, nevettünk, képeket nézegettünk, és közben sajnáltuk, hogy véget ért ez az egy év. Az ember általában mindig szomorú, ha valami véget ér. De ebbe a szomorúságba azért öröm is vegyült, hiszen az eltelt idő alatt köttetett új barátságok, a kulturális programok lélekemelő pillanatai, a heti foglalkozások jó hangulata bennünk él tovább.

 

Varga Zsuzsanna:” Nekem a kulturális foglalkozások fognak legjobban hiányozni! Olyan jó volt elismert művészekkel találkozni, és megismerni kicsit jobban az ő munkásságukat!”

Kalocsai Márk:” Örülök, hogy részese voltam a programnak! Remélem, hogy petneházi testvériskolásainkkal hamarosan újra találkozunk! Jó lenne a nyáron ismét együtt tölteni néhány napot!”

Győrfi Patrik: Hiányozni fog a program! Jövőre ballagunk, de talán lesz még szerencsénk részt venni hasonlóban! Nagyon jó volt, tele volt lehetőségekkel és élményekkel!”

 

Szemán Adrienn

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>