PETNEHÁZA Heti foglalkozás 1

 2014. február 4-én megtartott délutáni foglalkozás során arra törekedtünk, hogy a programba bevont tanulókat ráhangoljuk a téma fontosságára.

A foglalkozás rövid beszélgetéssel indult, ahol a különböző iskolai osztályokból érkező gyerekek kicsit közelebbről is megismerték egymást. A foglalkozás második részében egy szituációs játékot játszottunk.

A játék lényege: minden résztvevő véletlenszerűen kapott egy FEHÉR, vagy FEKETE feliratot. A FEKETE jelzést kapott résztvevőt mindenkinek el kellett kerülnie. A saját feliratát senki sem látta, így a társak mozgásából kellett következtetniük arra, hogy ki kapott FEKETÉT vagy FEHÉRET. Így 4-5 fős beszélgető csoportokat alkottunk.

A játék végén megbeszéltük, ki hogyan érezte magát és mit tapasztalt a feladat során.

3 Responses to “PETNEHÁZA Heti foglalkozás 1

  • Nagyon izgultam, nehogy Fekete jelzést kapjak.

    • What I’m looking for is a software that collects historical or current data and builds graphs, shows potentials, indicators, stuff like that. Something like e*trade but not on a web site. I’m looking for an actual so#&2aretf8w30;not excel though. Something that is build specifically for securities analysis.Does such thing exist?

  • Nagyon rossz volt, hogy mindenki elkerült.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>