PETNEHÁZA Heti foglalkozás 9

2014. április 1-én vendég érkezett hozzánk. Gyetkó Krisztián DOWN szindrómás fiatal és az édesanyja, Gyetkóné Molnár Zsuzsa elfogadták meghívásunkat és ellátogattak hozzánk. A gyerekek nagyon várták a találkozót, készültek rá. Az előző foglalkozáson megismerték Krisztián történetét.

Nagyon sok kérdés fogalmazódott meg bennük. Mégis az első pillanatokban feszültek voltak, nem nagyon szólaltak meg. Krisztián barátságos viselkedése, /egyenként odament mindenkihez, bemutatkozott/ nagyban oldotta a helyzetet. A gyerekek ezután bátran kérdezgették Krisztiánt és az anyukáját. Megmutatták az iskola épületét.

A tornateremhez érve kiderült, hogy Krisztián nagyon szeret focizni. Ez a játék a többieknek is kedvence, így pillanatokon belül megalakult két csapat. Alig akarták abbahagyni a játékot. Megbeszélték vendégeinkkel, hogy máskor is eljönnek hozzánk.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>