RUDABÁNYA_Heti foglalkozás 19

2014. június 10.

Az elmúlt hónapok során nagyon sok mindennel megismerkedtünk a heti foglalkozásokon. Beszélgettünk társadalmi és természeti egyenlőtlenségekről. Arról, hogy milyen érdekes és jó, hogy mindannyian mások vagyunk, és milyen igazságtalan pl. a faji megkülönböztetés. Arról, hogy lehetünk gazdagok vagy szegények, az igazi kincs mégiscsak a lelkünkben rejlik. Hogy a hit is sokféle, hiszen kultúránként változik, akárcsak a divat.

Ismereteket szereztünk testvériskolánk környezetéről, a Nyírségről, és mindeközben mindannyian nagyon jól éreztük magunkat!

Az utolsó órán ezeket a témákat és pillanatokat elevenítettük fel, összefoglalva kicsit az elmúlt négy hónap történéseit.

Kalocsai Márk a foglalkozás végén azt mondta: „Örülök, hogy szeptembertől folytatódnak majd a délutáni órák, de most azért sokkal jobban várom a balatoni tábort, ahol végre megismerkedhetünk a petneházi iskolásokkal. Remélem, a fiúk szeretnek focizni, és jó meccseket játszunk majd együtt!”

One Response to “RUDABÁNYA_Heti foglalkozás 19

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>